despre noi

Pensiune cu dragoste

Ne-am dedicat acestui proiect, de a construi și administra o pensiune, din devotament pentru turismul local, din respect pentru cei care ne vizitează meleagurile - și din dragoste pentru ospitalitate.

Budai Nóra, administrator

De ce să te cazezi la Nossa?

Credem că lucrurile sunt simple. O pensiune este un loc cu suflet. Iar ospitalitatea este o formă a dragostei față de semenii noștri.

RELAXARE

Foișor spațios cu loc pentru grătar și ceaun, ciubăr cu apă sărată, pădure cât vedeți cu ochii.

Pensiune pentru odihnă, recreere, evenimente

Ce oferim la Nossa

Living spațios

Living spațios și încăpător, dotat cu televizor smart de dimensiune mare, cu acces la wifi, jocuri de societate și darts pentru 4 echipe.

6 camere duble

cu paturi matrimoniale sau single, cu posibilitatea de adăugare a unui pat suplimentar sau de copii. Fiecare cameră dispune cu baie proprie din care 3 cu duș și 3 cu cadă cu hidromasaj.

Sală de mese încăpătoare

Spațiu ideal pentru organizare de evenimente private cu capacitate de până la 30 de persoane. Bucătărie echipată și utilată cu toate cele necesare pentru un sejur sau eveniment de amploare.

Spațiu de recreere

Spațiu de recreere cu ciubăr cu apă sărată, spațiu de joacă pentru copii, foișor spațios de 50mp cu grătar și ceaun și pădure cât vedeți cu ochii.

Testimoniale

Alții despre noi

Cum sunt mulțumiți musafirii noștri?

SERVICII DE CATERING

Prin partenerul nostru de încredere oferim serviciu de masă preparată cu gusturi autentice, potrivit celor mai exigente așteptări, atât pentru familii, echipe profesionale cât și pentru regim special – vegetarian, fără lactoză, fără gluten etc.